The story about Elin

Alla inlägg den 10 maj 2009

Av Elin - 10 maj 2009 16:14

Detta har vart en av de bästa helgerna på länge. Vi har varit på Gransnäs två nätter och jag är så glad =)


I fredags kom vi dit i spöregn. Vi åt, såg på film, jobbade , hade andakt och åt igen =)


I går(lördags) hade vi oerhört skoj. Först åt vi frukost och sedan andakt. Kapellet där är så mysigt! Sedan jobbade vi och fikade. Efter det jobbade vi vidare och sedan åt vi. Man äter konstant på Gransnäs =)

Vi paddlade kanot och Mickis startade vattenkrig vilket ledde till att ''huvudledaren'' nästan dränkte två konfirmander ;) Vigjorde dessutom supercoola tennkors.


Vi fikade och sedan planerade vi för spökrundan. Vi åt(!) och sedan hade vi en tävling där de b.la skulle äta mariekex och vissla =)

Vi körde leken maffia som jag var usel på och sedan bastade konfirmanderna. tilsammans med ledare från ett annat gäng gick vi ut i skogen och skulle spöka. Inga konfirmander blev rädda! Däremot gick jag och Mickis och pratade och en annan ledare gick framför oss. Helt ovetande går jag förbi en klippa och där hoppar ledaren fram. Jag gallskrek och de andra garvade åt mig. Usch, jag var nog räddast av alla på den rundan =)


Sedan hade vi andakt och efter det bastade fyra av oss ledare. Det var oerhört mysigt att bara sitta och koppla av och prata. Jag är så oerhört imponerad av en ledare som verkligen går sin egen väg. Sådant är så starkt! Efter allt prat somnade jag runt två.


Imorse gick vi upp kl 8. Som ett gott föredöme för konfirmanderna ska ledarna vara uppe först. Eh, jag såg nog inte jättepigg ut kanske =)

Vi åt frukost och konfirmanderna jobbade lite ochsedan smet Mikcis och jag iväg och samlande in marchallerna från spökrundan. Vi kom till elden där Stoffe och en annan ledare satt och eldade. Några konfirmander kom och vi grillade tunnbröd till nattvarden.


Konfirmandernas föräldrar kom och vi hade gudstjänst i det mysiga kapellet. Vi åt( =D) och sedan åkte vi hem. JAg hamnade mitt i ett släktkalas och åt smörgåstårta =D


Usch jag är grymt trött men så oerhört lycklig.

Vi har haft det så skoj med andakter,spökrundor,pinnbröd och så mycket mer. Jag är så glad att jag fick vara med om detta.

Presentation

The Story about Elin



En resa som startade den 10 april 2007 och har okänd destination och okänt slutdatum. Så lös biljett, hoppa på resan och följ med genom mitt liv. Genom kurvor och krokar, toppar och dalar, ibland bara platt och ibland genom hisnande äventyr.

Välkommen ombord!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards