The story about Elin

Alla inlägg under december 2009

Av Elin - 4 december 2009 16:38

I jul kommer alla syskon hem med respektive. Superkul och jag längtar verkligen! Men nu har min bror fått för sig att han och hans flickvän ska ha MIN säng och att jag ska sova nere i källaren. Jag är så jävla trött på att jag alltid ska drabbas för att jag är minst! Det är alltid jag som förväntas flytta på mig, jag ska alltid kompromissa och jag ska inte säga något om det utan bara acceptera.  Det är fasiken jag som bor här och jag ska ha MIN SÄNG!!!


Jag är ärligt talat trött på det här nu, jag vill också finnas

Av Elin - 4 december 2009 09:01

Nu har (äntligen?) min förkylning brutit ut. Jag har känt att det har varit på gång i två veckor. så nu är jag snorig, har ont i halsen och kan knappt andas, härligt va? Jag vaknade 3 inatt av att jag inte kunde andas...och snart ska jag ha idrott

Av Elin - 3 december 2009 22:17

Ikväll harjag suttit och lyssnat på en ikonmålare i tre timmar. han var fruktansvärt duktig, jag är så imponerad. Jag var dock inte lika duktig när jag fick testa själv...


Jag hade inte räknat med planeringen efteråt dock. Jag var hemma 10 i 9 och du var jag så hungrig att jag skakade. Jag brukar behöva äta något efter tre timmar och det hade gått ca 5. Som tur var hade mamma gjort ärtsoppa och pannkakor som det fanns att värma så jag han precis till Glee(  ), tack och lov för det.


På lördag har jag planerat en eftermiddag framför tv-n med Greveholm och en burk Ben n' Jerrys half baked. Bara så ni vet =)


Nu måste jag defenitivt sova, är galet trött. Godnatt =)

Av Elin - 3 december 2009 12:32

Sitter i en datasal med världes segaste tangentbord. Så det blir inget långt inlägg...

 Vi har långrast på typ 2 timmar, Inställd lektion. Härligt. Fast vi slapp redovisa arbetsmiljö och säkerhetsgrejen i alla fall =)


Jag ska smita tidigare från samhällskunskapen sen så jag hinner med en tidigare buss =). Vi får se om den blir konfa sedan.

Av Elin - 2 december 2009 21:31

Jag lyssnar på Winnerbäck. vanligtvis brukar jag bli lite deppig av musiken men ikväll blir jag mest glad. Saker är rätt så bra ändå.


Det blev ingen kör för mig så jag har mest gjort ingenting i eftermiddag. Får se om det blir någon konfirmation imorgon.



Lägger upp en fin bild på mina pepparkakor från i lördags. Ellinor hade blå och svart karamellfärg från USA så det blev fina pepparkakor =)


 

Av Elin - 2 december 2009 14:57

Idag är det en härligaste dagen på länge. 9 grader minus, frost, krispig luft och sol =)

Som Mickis sade igår, det luktar vinter!


Annars har dagen varit helt okej. Vi tecknade kroki på bilden. Lite småpinsamt sådär men skoj. På musiken skapade vi flera fina inspelningar till JulHits 2009 =D


När jag kom hem visade det sig att jag måste skaffa ett nytt moppekörkort. Måste fixa ett foto till det med, så sammanlagt blir det en massa pengar(typ 200 kr). Inte så trevligt.


just nu sitter jag och lyssnar på julmusik och väntar på sms. Jag måste veta om jag kan få skjuts till en luciaövning idag, men det märks.

Av Elin - 1 december 2009 22:08

Snälla tomten, i år vill jag ha:


Pengar

Duntofflor eller de lurviga från Kappahl

Eskobars skiva

Bodybutter från Bodyshop( alla sorter går bra, men hellst kokos)

The arks skivor

PopHits-boken

After eight


...och jag lär säkerligen komma på något mer.


Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Är slut efter aerobicen. Godnatt =)


Av Elin - 1 december 2009 12:34

...och därmed inte alltför långt till jul =)


Sitter i språklabbet med Matilda och Sara som är helt galna. Vi ska strax ha engelskaprov. Visserligen ett som man inte har kunnat plugga till men ändå. Så jag lyssnar på Eskobar för att ladda upp.


I kväll är det aerobics. Jag känner defenitivt inte alls för det. Men Men.

Presentation

The Story about Elin



En resa som startade den 10 april 2007 och har okänd destination och okänt slutdatum. Så lös biljett, hoppa på resan och följ med genom mitt liv. Genom kurvor och krokar, toppar och dalar, ibland bara platt och ibland genom hisnande äventyr.

Välkommen ombord!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards