The story about Elin

Alla inlägg under juli 2007

Av Elin - 13 juli 2007 00:15

Palla detta!!!! Jäkla skit!! Jag kommer inte kunna sova nu! Ha det så bra ni som kan det!!!

Av Elin - 13 juli 2007 00:07

ÅHHH! VArför ska alltid JAG fixa allt??????

Eftersom vi skulle gå på bio på söndag så kunde ju stoffe( åh, coolt! jag slapp!) boka biljetter till nya harry potter. Aaa, nu får jag snabbmeddelande om att vi måste hämta biljetterna imorrn. i linköping. Säkert.! FAn!


Nej, nu ska jag ringa till mjölby och kolla där, eller boxholm. Dessutom hade nån trott att ja skulle fixa skjuts till linköping!!! va fan!'


Nu är jag less på att alltid jag ska lösa allt! Jag ska jämt fixa allt! fan heller!!! Ni andra som ska på bio då(inte du, stoffe). Vad gör ni då???? Sorry att jag klagar på er men nu är jag riktigt less på att alltid jag ska lösa allt!!

Jag orkar faktiskt inte vara den som ringer överallt til lställen dit vi ska hela tiden. är det min roll i vårat ``gäng`´´. Visst, mickis ringer alla som ska med. Ingen kritik mot det. Stoffe skulle boka biljetter med. Helt ok. Men jag då??? Bowling, nån som minns? Vem var det som bokade båda gånger??? Jag, kanske?


Nej då, inte alls.




Nu behövde jag avreagera mej, jag är så förbannad!!! Komemr inte kunan sova!


Jag ber om ursäkt om någon tagit illa upp av det som står här, Jag blev bara så J***a förbannad!!!!! 




Av Elin - 12 juli 2007 17:17

Nu har jag köpt ett par gympa-skor. Vita med lila(!) pumatryck. Jättefina! Men jag vet inte om jag ska ta med dom till azorerna eller gå sönder mina gamla? jag kan ta med eltejp om dom gamla pajar =D 

Puma-skorna var inte jättedyra för att vara puma, 500 kr. Hopaps dom håller lika länge som Nike-skorna. Första paret i 4 år, de andra i 3 år. Detta är det första paret gympaskor som inte är Nike.....



Nu har jag bara 31 par skor....alltså 62 enskilda XDXD 

Av Elin - 12 juli 2007 17:13

Fy vad förvirrande när man blir inbjuden i nån masschat på msn me massa folk man inte känner! Jag bara hamnade där, accepterade det inte ens!




Appråpå någe annat, det är 14 dagar tills vi är på azorerna. Vi har fått en sån där shoppa-billigt-katalog med b.la parfym. ska jag köpa Escadas (eau de toilette) eller J.Lo-s (eau de parfum). Escadas luktar lite godare fast J.lo-s sitter nog bättre. Eller den äppelformade från DKNY( eau de parfum). fast den flaskan är så svår att få ut något ur, men den luktar äpple....mumma! Den är dessutom snygg....Jag  behöver hjälp!!

Av Elin - 12 juli 2007 16:35

Tänkte göra en ny användare på blip.se (eftrsom min gamla har så dålig ranking i othello =D). Iaf, tänkte heta Hippiefjolla. Då står det att ordet kan vara för långt, kort o.s.v Aja, jag döpte mig till Spegelboll och skrev en presentation. Där visade det sig varför jag inte fick heta hippiefjolla. Fjolla är ett spärrat ord! Så fånigt!!!

Av Elin - 12 juli 2007 13:48

Fy vad jag saknar alla vänenrna!! Usch! Inte sett dom sen förra veckan, måndagen! Iof var mickis här i förrgår men alla andra!

Tur att vi ska på Bio på söndag så jag kan träffa några av dom. Liksom Lisa är i Halmstad, Stoffe är i Tyskland, Mickis ska sommarjobba, Martin och Marcus är typ bortresta och Fellan har jag inte sett på en Månad!


Och nu ska jag ut på sjön på måndag, kommer hem söndagen efter. Sen åker vi till Gbg på onsdagen efter och till azorerna på torsdagen... Vi måste träffas Söndag, Måndag eller Tisdag där!! Annars dör jag av saknad! 

Av Elin - 11 juli 2007 21:55

Dom röda stövlarna som jag skickat efter passade! Jippie!!


Idag har jag fått från postorder + att vi handlade i linköping:


-En svart klänning

-Ett par röda stövlar

-En snygg keps

-Ett hårband

-Ett par byxor

-En t-shirt

-En prickig blus

-En mega-burk med hårinpackning


+ att jag ska köpa gympaskor imorrn =D 



Av Elin - 11 juli 2007 13:53

har precis sminkat mej. ska till Linköping strax...eller ja, om en timme.

Ska köpa gympa-skor. Sen kommer kläderna jag beställt, Hoppas på mina röda stövlar! 

Presentation

The Story about Elin



En resa som startade den 10 april 2007 och har okänd destination och okänt slutdatum. Så lös biljett, hoppa på resan och följ med genom mitt liv. Genom kurvor och krokar, toppar och dalar, ibland bara platt och ibland genom hisnande äventyr.

Välkommen ombord!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards