The story about Elin

Alla inlägg den 4 juni 2007

Av Elin - 4 juni 2007 16:05

Så här kul kan man ha i väntan på bussen =D


Madde,Jag, Sacha, Mickis o Fellan

Av Elin - 4 juni 2007 15:52

Nya favorit-uttrycket nu! yay!



De har vart kul idag....



jag skämde ut mig totalt! Kossan( kärringen, idioten you name it, I hate it!)

letade efter mej och martin enligt pontus och var i havet(typ samlingssalen) och då gick jag i mattekorridoren. sen kommer ho nmot oss och Martin och jag hoppar in innanför en dörr (där finns det två fotöljer). Självklart kommer hon in och gissa vad hon ville?? Eftersom jag inte vart på lektionen i onsdags (läs den dagens inlägg) så ville hon bjuda mej på chokladbollar! Jag menar hallå?  jag tackade nej eftersom det var nötter i och sen frågade hon varför jag alltid gömde mig när jag såg henne. Om jag trodde hon var dum som inte såg det? Jag menar, hallå? Har hon en vettig anledning till att jag ska möta henne i korridoren istället för att vända håll? Nej,trodde inte det heller...

Sen satt jag och asgarvade på mattelektionen och martin och jag spelade luffarshack och sänka skepp! jag vann! Yay me!



efter lunchen där stoffe välte al lsin mat i knäet(fy vad vi skrattade) hade vi teknik och jag missade halva eftersom vi grejade med vårt bild-projekt! Iaf så resten av lektionen(typ 10 min lr nåt) satt jag och pratade med Lisa i mobilen(hon är i skara på klassresa) och sen gick vi till gympan.



Där drog vi dragkamp och tog ut lag till mästerskapet på måndag. i vårt lag ska marcus som har en bruten arm och är gipsad vara med..hmm...det kan bli intressant.



Så nu sitter jag här (igen) och har precis käkat lite överbliven jordgubbstårta och nu dricker jag thé i min fina blå kopp med en elefant på.  Snart ska jag iväg på dansuppvisning hela kvällen....



jag skapar ett nytt inlägg men lite fjortisbilder vi tog i väntan på bussen.... =D

Presentation

The Story about Elin



En resa som startade den 10 april 2007 och har okänd destination och okänt slutdatum. Så lös biljett, hoppa på resan och följ med genom mitt liv. Genom kurvor och krokar, toppar och dalar, ibland bara platt och ibland genom hisnande äventyr.

Välkommen ombord!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards