The story about Elin

Alla inlägg under januari 2011

Av Elin - 19 januari 2011 21:18

Idag var jag på ett slags studiebesök, eller vad man nu ska kalla det. Det finns ett flyktingboende för flickor här i närheten, och de firade 2-årsdag med öppet hus! Så jag och mamma begav oss dit och där träffade vi Mickis och Stoffe + en massa andra välkända människor.


Det var riktigt intressant och spännande, och jag är så glad att jag åkte dit efter denna oerhört sega skoldag. Dock blev svenskapluggandet lidande, men provet imorgon går nog bra ändå.


Jag åt tonfisk-samosas där som en tjej hade gjort, och det var riktigt gott. Det var som någon slags friterad pirog med tonfiks och chilli i, spännande.


Imorgon har jag som sagt prov så önska mig lycka till!

Av Elin - 18 januari 2011 18:13

Om ni har vägarna förbi Tranås den 11 februari kan ni alltid komma och titta på Dans-Pa-showen som jag har tjatat om hela hösten! Den kommer att bli superbra tack vare att Mickis, Jennie och Ellie är så himla duktiga!



Här är bilden som jag har gjort till framsidan av programbladet! temat på sowen är ``Dans är Livet!´´ så då tyckte jag att denna gestaltade livet rätt bra =)

Av Elin - 17 januari 2011 20:05

Jodå, jag lever. Våga inte tro något annat =)


Trots curlingbana, som de glada byggarbetarna ropade imorse, i järnvägsbacken och mördardagen så lever jag. Och jag är på bättre humör =)

Av Elin - 16 januari 2011 17:15

Efter att ha haft årets( och förra årets) värsta sammanbrott inklusive gråtattacker och hela baletten sov jag inte överdrivet bra inatt. Jag vaknade klockan 7 och gick upp när jag insåg att jag skulle gå upp först en timme senare.


Väl uppe i rätt tid skulle jag marinera kycklingen tills ikväll och spillde ut soja i hela köket. Underbart.


Fast när jag träffade Frida blev jag på lite bättre humör för man kan inte annat än att bli glad av världens bästa unge. Mattias var även där och han gav mig lite nya idéer så allt känns inte fullt så hopplöst längre. Dessutom är han min absoluta favoritperson just nu. Han tyckte nämligen att jag behövde London-biljettpengarna till annat och bestämde sig för att betala min flygbiljett! Behöver jag säga att han är bäst?


Efter att ha halkat upp med pappas bil, och sandat isen, så ska jag se på tv.


Som sagt, nya idéer pågår i mitt huvud just nu. Här ska fanimej sökas jobb!

Av Elin - 15 januari 2011 17:37

Jag har total panik. Jag har varit så inställd på att göra volontäråret i Sverige, svenska kyrkan, till hösten. Nu har de ställt in det.


Vad fan ska jag göra nu?

Av Elin - 15 januari 2011 08:53

Jag vaknade en timme för tidigt. Fast det gjorde inte så mycket, jag hade mysfrukost istället med risgrynsgröt och hembakat bröd.

Snart ska jag trotsa snöstormen och bege mig mot brevlådan, och sedan ska jag fnula lite på mitt CV och det personloga brevet. Här ska sökas sommarjobb!

Av Elin - 14 januari 2011 22:01

På inrådan från Matilda blev det en Ris alá Malta förut, ochokej då, det blev gott =)


Jag lagade en smaskig räkcurry som fick puttra i över två timmar. Smaskens! Fast jag kommer nog aldrig lyckas göra en likadan igen, för jag gissar på att den innehöll över 20 ingridienser eftersom att jag tog typ alla kryddor som passade vilket var en del...


Sedan blev det popcorn, och nu väntar Modern Family!

Av Elin - 14 januari 2011 15:02

Jag satt på körskolan en stund innan Sara, Matilda och jag möttes upp på banken imorse där de satte in pengar på mitt konto. Vi skulle nämligen boka biljetter till London!


Väl på skolan försökte jag men mitt kort vägrade fungera. Efter lite panik ringde jag min bror och han var så snäll att han betalade via sitt kort. Så nu har vi 3 flygbiljetter till London i April! 850 kr blev det med en väska för mig tur/retur så priset går inte att klaga på =) Nu är det bara att hoppas på att ingenting mer krånglar...


Tydligen kan det finnas en spärr som hidrar internetbetalningar med kort, så jag måste ner till banken och prata med dem. Måste ju boka hotell med...


Tack snälla Mattias för hjälpen!!


http://bossdiva.blogg.se/images/2009/london_houses_of_parliament_30289054.jpg

Presentation

The Story about Elin



En resa som startade den 10 april 2007 och har okänd destination och okänt slutdatum. Så lös biljett, hoppa på resan och följ med genom mitt liv. Genom kurvor och krokar, toppar och dalar, ibland bara platt och ibland genom hisnande äventyr.

Välkommen ombord!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards