The story about Elin

Alla inlägg under september 2010

Av Elin - 8 september 2010 17:28

http://www.reslust.se/TipsImages/UserImageGallery/ImageGallery/Thumbnails/76/7076/6772_41468.jpg


Jupp, här sitter jag och längtar tillbaka till Grekland. En sista minuten vore inte helt fel...


Jag har helg nu =) Min bildlärare är nämligen sjuk, och vi har nästan bara honom imorgon. Den enda lektionen förutom det är svenska, och eftersom att läraren var sjuk fick vi jobba hemma med svenskan, så vi skulle slippa att åka till skolan.

Och som ni kanske vet är jag ju ledig på fredagar....


Wihoo! Helg!


Bildkälla



Av Elin - 8 september 2010 11:47

Nu är jag transformerad till pirat, enbart för skolfotots skull. Lite småkul faktiskt =) Får se om jag får tag på några bilder sedan. Just nu sitter jag nämligen här med en fejkad tupp på axeln...


Annars har jag haft engelska utan lärare( tack!), Estetisk orientering( där jag gjorde en skattkarta), och nu har jag ingen lektion förrens 2. Bra bra =)

Av Elin - 7 september 2010 17:45

Pappa har precis fällt ett jätteträd i vår trädgård, och det är så tråkigt! Det blir så himla tomt utan träd...


Annars lever jag nog efter allting-ska-trassla-ihop-sig-totalt-dagen. Jag skulle göra jordärtskockssoppa förut, men det var inte speciellt gott, och dessutom är jag nog lite allergisk mot det. Så det blir ostkaka till kvällsmat istället =)

Av Elin - 7 september 2010 12:29

Ja, jag har kört ihop mitt liv totalt!


Jag fick precis för mig att jag ska göra högskoleprovet, vars pengar ska vara inne nästa onsdag. Problemet är att inget av betalningssätten fungerar för mig, så det blir nog bra.


I samma veva upptäckte jag att mitt ungdomsvisa inte gäller, eftersom jag är 18 nu så på fredag blir det bankmöte för min del.


Och inte att glömma, dansuppvisningen krockar med studentveckan. Och jag tar studenten samma dag som Stoffe, alldeles underbart faktiskt.


Suck.

Av Elin - 6 september 2010 17:26

Woho, jag tror att finnarna har upptäckt att jag är lite trött och har mer att göra än för några veckor sedan. Jag har helt plötsligt fått sådana där trevliga utslag lite överallt, och det är extra trevligt när det är skolfoto på onsdag. Jag tror att jag ska hänga på Matildas förslag att klä ut mig till pirat...


Jag lyckades överleva mardrömsdagen trots allt, mest genom att leta billiga flyg till London. Men nu ska jag knapra panodil, hänga in kläder och ta moppen till dansen. Håll tummarna för att den startar!

Av Elin - 6 september 2010 12:57

Jag längtar till studenten. Då ska jag aldrig mer läsa matte c ( om jag inte måste läsa om kursen). Idag har jag suttit nästan 5 timmar(!) med en sida i boken. Jag förstår kanske hälften och det känns oerhört bra. Fy fasiken.


Nu väntar 90 minuter Engelska C, och sedan tänker jag begrava mig i soffan en stund innan dansen väntar.

Av Elin - 5 september 2010 13:45

I helgen har jag som sagt varit på sjön. I lördags var det spännande månitro.


Först fiskade vi, och fulingen Jesper lyckades att få upp en gädda. Sedan bestämde vi oss för att plocka svamp. Vi gick lite fel och lyckades hamna i värsta snårskogen. Väl ute ur den klättrade vi upp på ett jäkla berg, och där var det ny snårskog, träsk och bröte. Men ut kom vi, jag hittade i alla fall en kantarell! Dock en massa trattkantareller. Jesper däremot, han hittade massa kantareller. 100 meter från båten...


Efter en välbehövlig fikapaus bestämde vi oss för att leta mer svamp. Då tog vi jollen till en vik där pappa sade att många plockade svamp. Vi höll vänster som de sade, och hittade faktiskt en del. Sedan klättrade viner för berget, över en bäck, och följde en blöt stig. Sedan gick vi upp för samma berg och hittade lite svamp.


Då började vi dock bli ltrötta efter tre timmars skogspromenader och bestämde oss för att gå tillbaka till jollen. Jesper ville inte klättra upp för berget igen utan valde en stig längs med sjön. Problemet var dock att sjön är översvämmad, så stigen var försvunnen på ett ställe. Inga problem, sade Jesper och hoppade över. HAn har liksom lite längre ben...


Men han sträckte ut handen och skulle ta emot mig. Såklart tappade han då balansen och släppte mig! Så gissa vem som ramlade baklänges rakt ner i sjön? Jäklans vad blöt jag blev, och vad han skrattade!


Som tur var hittade vi nyponsoppa tillbaka i stora båten, så kvällen blev rätt mysig ändå =)


 


Han kanske inte är fullt så elak ändå, för titta vad jag fick i födelsedagspresent =)

Av Elin - 3 september 2010 12:34

Har ni någonsin sett en människa med så platt hår?


 


Jag måste verkligen klippa till en vettig frisyr snart =)



Idag ska jag följa med pappa ut på sjön, och så kommer Jesper med. Så helgen spenderas frysande ute på sjön...

Presentation

The Story about Elin



En resa som startade den 10 april 2007 och har okänd destination och okänt slutdatum. Så lös biljett, hoppa på resan och följ med genom mitt liv. Genom kurvor och krokar, toppar och dalar, ibland bara platt och ibland genom hisnande äventyr.

Välkommen ombord!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards