The story about Elin

Alla inlägg under juni 2010

Av Elin - 23 juni 2010 17:51

Idag gick det bättre att cykla och jag överlevde =)


Det var lagom mycket städning idag, och en fikapaus på en timme + en timmes lunchpaus. Väldans trevligt , och jag också gungat barn och läst sagor.


Mamma hade inte hittat Phish food till helgen, så det blev en Baked Alaska istället. Hmm....



Just ja, jag ska ju länka till en tävling jag är med i. Så här är den =)


http://1.bp.blogspot.com/_k-CT2zCt7Fw/TCHF7Q38jPI/AAAAAAAAABk/Jr8J_UdzvBQ/s1600/Junismycken-2010+080+copy.jpg


"Jag är med och tävlar om ett handgjort smycke från MissC i samarbete med anna med litet a. Var med och tävla här!"

Sol

Av Elin - 22 juni 2010 21:10

O gosh, jag cyklade fram och tillbaka till Boxholm idag. Och det känns i rumpan kan jag lova! På vägen dit höll jag på att dö efter den segaste backen någonsin. Och jag som trodde att jag hade bra kondition?


Väl på dagiset diskade vi sjukt mycket leksaker, torkade lister och dekorerade en massa papperstroll =)


Jag är helt slut när jag kommer hem på eftermiddagarna, och definitivt idag efter cyklingen. Så jag ser galet mycket fram emot helgens Ben n Jerry's =)


http://emmavit.blogg.se/images/2008/phish_food_9598763.gif


Förhoppningsvis finns den smaken i affären =)



Nej, nu ska jag gå och göra sallad till morgondagens matlåda, och sedan blir det fotboll!

Av Elin - 21 juni 2010 17:07

Efter en väldans trevlig helg med världens största mjukglass så började jag somamrjobbet idag. Jag är ju inte riktigt förtjust i barn, men det var faktiskt riktigt skoj =) På förmiddagen fick jag städa och på eftermiddagen vara med barnen. Så idag har jag både åkt berg-och-dalbana och blivit slagen av en 5-årig tjej i fotboll minsann =)


Jag är galet slut nu, så nu blir det tv hela kvällen =)

Av Elin - 18 juni 2010 09:32

Idag åker jag ut på sjön med pappa och så kommer Jesper =) Så bloggandet ligger nere under helgen...

Av Elin - 17 juni 2010 17:06

Idag är det verkligen helt underbart väder. Jag har mest varit ute och rensat grusgången. Mamma har lovat att köpa något åt mig i Grekland som tack =)


Sedan har hon varit och lämnat min cykel på reparation( det har varit punka i ugefär 3 år) och passade på att lämna sin gamla cykel med. Så min cykel går nog på 400-500 kr att fixa, men jag behövde bara betala hälften =) Så nu jäklar ska det cyklas! Jag börjar ju mitt två veckors sommarjobb på måndag, och eftersom moppen inte vill starta (surprise!), så kan jag ju i alla fall försöka att cykla =)


Nehäpp, nu ska jag strax återgå till min tidning och det underbara vädret =)

Av Elin - 16 juni 2010 15:14

Det har varit sol hela dagen, helt underbart! Jag har varit ute och rensat massa ogräs, lagat mat(  pannbiff,potatismos,grönsaker,stekt lök och skysås, det ni!)och så har jag legat i hängmattan en timme. Det var väldans skönt =)

Av Elin - 16 juni 2010 08:41

Igår var en väldans trevlig dag. Först var jag i Linköping och hittade en tröja, ett klockbatteri och en BUS-lotion. Hade jag sparat klockkvittot så hade jag fått batteriet gratis...


Sedan tog vi en sväng på Ikea, så idag ska jag montera stol, och efter det blev det Mjölby. Där mötte jag Ellinor, Jennifer, Petra, Josefin och Sara och vi gick hem till Ellinor, där Kristina och Becka var. Där fick vi glass med jordgubbar och kladdkake-muffis =) Sedan spelade vi kubb hela kvällen innan vi gick till stationen. På vägen dit kom det värsta störtskuren och vi blev dyngsura, fast det var nästan lite mysigt ändå =)


Väl hemma blev det en varm dusch, en stor kopp thé och sedan fotbolls-vm. Ingen pjåkig dag minsann =)


 


Petras bild

Av Elin - 15 juni 2010 10:54

Det är fint väde ridag men jag ville ändå sitta vid datorn. Vad gör man då? Jo, man flyttar ut datorn på gräsmattan =) Perfekt, tack vare en hyfsat stark router så fungerade det! Det är lite sjust bara, så jag ser inte skärmen så bra ;)


Dock gick solen i moln nu så det blev lite kyligt, och jag ligger i nedförsbacke så jag håller på att paja ryggen =)


I eftermiddag ska jag till Linköping och handla lite, sedan ska jag till Ellinor på födelsedagsfika. Väldans trevligt =)

Presentation

The Story about Elin



En resa som startade den 10 april 2007 och har okänd destination och okänt slutdatum. Så lös biljett, hoppa på resan och följ med genom mitt liv. Genom kurvor och krokar, toppar och dalar, ibland bara platt och ibland genom hisnande äventyr.

Välkommen ombord!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards