The story about Elin

Alla inlägg under augusti 2010

Av Elin - 22 augusti 2010 10:00

I Fredags passade jag Frida och vi var ute på promenad och det kan nog vara världens snällaste unge. Sedan åt vi äppelpaj, men min dator blev kvar på rehab hos Niklas. Jag hade nämligen råkat ladda ner ett virus...Så nu kör jag på mammas gamla stationära hela veckan.


Igår var den bästa dagen på länge! Först gick jag upp kl.7 för att se ett reprisavsnitt av Glee( det var det avsnittet som gjorde att jag fick virus i datorn). Sedan åkte mamma och jag och plockade upp Charlotte, senare Lisa, och så åkte vi till Söderköping! Där åt vi såklart glass( After Eight!) och så åkte vi tillbaka till Linköping. Där gick vi på International street market och provsmakade massa goda saker. Sedan åkte de och jag stannade kvar och väntade på Sara och Matilda.


När de kom gick vi och fikade och sedan gick vi på Amanda Jensens konsert. Hon var helt okej, men inte riktigt min stil. Vi gick och åt på Steve's( =D) och då fick jag massa konstiga SMS. De visade sig att de var från Kristina och att hon och Jennifer skulle på nästa konsert. Så vi gick dit , och gissa varför? Jo, The Ark spelade!


Den konserten, oj! Det var turneavslut och det var så jäkla häftigt! Vi stod längst fram och fick ögonkontakt med Ola Salo. Han är så sjukt bra, hans förprat inför It Takes a Fool To Remain Sane kan vara något av det finaste jag har hört och jag bara rös! Såklart avslutade de med Calleth You, Cometh I och jag bara skrek.


Efter konserten kunde jag inte prata, men vad gör det när man precis har upplevt världens bästa band. I alla fall, så tog vi tåget tillbaka till Mjölby där mamma hämtade mig.


Bildkälla


http://1.bp.blogspot.com/_T27YgOyzGig/S_9arOw7QzI/AAAAAAAAAbg/hi7HQuKFOSw/s1600/the_ark.gif


Min dator är som sagt på rehab, så jag kan inte lägga in några egna bilder på ett tag. Ska dock försöka sno några bra bilder från Kristina =)

Av Elin - 19 augusti 2010 14:39

Nu sitter jag ute i skogen och är Frida-vakt. Eller, ja, inte just nu. Niklas och Frida är nämligen i stan så jag har paus =)


Annars går det bra, det är tur att hon är en himla snäll unge!

Av Elin - 18 augusti 2010 17:46

Idag har varit en sådandär lagom dag. Lite lagom mysig =)


Först gick jag till farmor( det tog en timme!), och så mötte vi pappa och min kusin + två av hennes barn, och så åt vi i matsalen. Pappa skjutsade hem mig och då invigde jag nya båten på riktigt.


Jag var ute och metade i två timmar! Fy för mask dock...Men jag fick mest mört, bara en aborre, så den fick åka i vattnet igen.


Sedan fikade pappa och jag, och så bakade jag plommon-muffins i zebramönstrade formar till födelsedagsfikat. Pappa gav dem klart godkänt =)


Imorgon åker jag först till tandläkaren, och sedan till Niklas och Malin där jag ska vara Fridavakt både orsdag och fredag =)


Bildkälla



http://www.rubinara.se/blog/wp-content/2008/08/na024.jpg

Av Elin - 16 augusti 2010 21:16

Håll andan nu...vet ni vad jag har gjort? Jo, jag har sprungit! Det är sant, jag lovar!


( Och till er som har snubblat in på min blogg, och undrar vad det är för galning som är så exalterad över en joggingrunda, var bara lugna. Det hör till ovanlighetrna...)


Grymt skönt i alla fall, och jag lyckades plåga mig en lika lång sträcka som förra gången vilket känns bra. Nu ska jag bara försöka göra detta lite oftare...=)


Imorgon ska jag till Mormor och Morfar på födelsedagskalas, eftersom morfar fyller 85 år. Mamma och jag har lovat att hjälpa till så jag lär väl vara där i stort sett hela eftermiddagen.

Av Elin - 16 augusti 2010 15:06

Nu har jag precis läst ut nattfåk, en sjukt läskig bok! Jag kan säga att det är tur att det inte är snöstorm ute nu, då hade jag inte gått ut på en vecka...


http://blog.bahnhof.se/data/filestorage/images/19890/nattfak.jpg


Rys...



Nu väntar jag på att pappa ska komma så vi kan lägga i båten, och sedan ska jag ut och springa.

Av Elin - 15 augusti 2010 21:11

Jag såg precis på Jamie Olivers program, Food revolution USA. Jag har adrig gillat Jamie förut, men efter att ha sett vad han kämpar för har jag helt ändrat uppfattning! Att se barnen äta Pizza till frukost och slänga allt nyttig mat, inkulsive hela äpplen, gör mig ärligt talat rädd. I det läget är jag överlycklig över att bo i Sverige där vi får någorlunda vettig mat ( långt ifrån bra, dock) och inte i USA.


Att USA:s ''skolmatsregler'' däger att det ska finnas två brödprodukter på lunchbrickat är också helt vansinnigt. Dessutom räknades Pizzan som två produkter, det var ju ''crust'' på kanten...


Nej, jag tänker följa denna serie slaviskt och hoppas att Jamie kan hjälpa HUntington( USA:s fetaste stad) att må bättre, och framförallt, att få barnen att förstå vad de egentligen proppar i sig.


Bildkälla


http://www.collegesurfing.com/articleimages/tinyupload/cs-misc/jamie-oliver.jpg


Min nya matgud =)

Av Elin - 15 augusti 2010 14:48

Jupp, nu har vi varit ute i svampskogen igen. Massa kantareller. Dessutom har vi kört ved och jag har kastat ved + börjat med lite så kallat terapiarbete ( eller evighetsgöra). Vad det är får ni se när, eller snarare om, det blir klart =)

Av Elin - 14 augusti 2010 21:06

Gosh, jag åt så mycket ostkaka att jag knappt var hungrig efter fem timmar, och jag brukar hungra ihjäl mig efter mat efter sisådär tre timmar...

Alltså, sjukt gott!


Imorgon blir det nog inte mycket gjort känner jag. Visserligen rätt skönt det med, men vi kanske ska ut och länsa skogen på svamp. Vi får se =)

Presentation

The Story about Elin



En resa som startade den 10 april 2007 och har okänd destination och okänt slutdatum. Så lös biljett, hoppa på resan och följ med genom mitt liv. Genom kurvor och krokar, toppar och dalar, ibland bara platt och ibland genom hisnande äventyr.

Välkommen ombord!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards