The story about Elin

Alla inlägg under augusti 2010

Av Elin - 9 augusti 2010 21:12

Det artar sig! Idag körde jag till Fornåsa VIA Mjölby( utkanterna visserligen) och VIA Skänninge + igenom två rondeller( fast det var knappt någon trafik just då) OCH på 90-väg! Och det värsta misstaget var ett ( okej, tre) motorstopp när jag skulle ut från vår grusväg så jag är sjukt stolt! Wiho!


Bildkälla


http://annelikrook.blogg.se/images/2010/privatist_99368123.jpg


Allvarligt talat, jag ska ha en tillägsskylt där det står:

Jag övningskör så håll för f'n avståndet!


Av Elin - 9 augusti 2010 18:13

Idag har jag fyndat på loppis månitro =)

Ett stycke stor hårrosett i sammet för 20 kronor och ett koppararmband med blommor för 30 kronor. Känns helt överkomligt! får försöka lägga upp en bild imorgon på åtminstone armbandet. Nu väntar dock mys framför tvn med grekisk youghurt och Skopelos-honung...


 

Ni får nöja er med en bild på Honungens urspungsplats sålänge, nämligen Skopelos =)

Av Elin - 8 augusti 2010 22:55

I fredags åkte som sagt Jesper och jag på Roadtrip till Göteborg och i lördags var vi på Liseberg. Jäklans vad det regnade, och vad folk det var, men skoj hade vi! Jesper gjorde en ''Jesper'' och tappade mobilen i jukebox, men som tur var så hitade personalen den. Lollo och jag dansade dansmaskin tills jag trodde att jag skulle dö ( varför inför man inte det som gympass förresten? Då skulle jag garanterat gå dit!) och så åkte vi Spinnrock och Lollo trodde hon skulle dö =)

Vi var även uppe på Ben n Jerry's glasscafé ,vilket är obligatoriskt vid Lisebergsbesök! På kvällen spelade vi galet mycket Yatzy + plump och drack thé och åt Lollos ny-vunna daim.


Idag åt vi bruch på Bitter, och man lbir alltid så sjukt mätt där. Sedan spelade vi mer Yatzy innan Jesper och jag åkte mot Jönköping. I bilen lyssnade vi på sådan där riktig roadtrip-musik, typ Whitesnake och Bon Jovi. I Jönköping tog jag Swebus hem och var hemma runt halv 9. Sedan har jag sett på film.


Världens mysigaste helg var det faktiskt! =)

Av Elin - 7 augusti 2010 00:16

Nu är vi framme i Göteborg, eller ja, vi har varit det ett tag.  Vi har haft mys med galet mycket skaldjur + glass och sedan spelat Yatzi hela kvällen. Riktigt trevligt =)


Imorgon blir det Liseberg!

Av Elin - 6 augusti 2010 11:10

Jag ska bara skriva detta inlägg lite snabbt nu, sedan måste jag fixa lite lunch. Efter det blir det allmänt småfix + packande och gärna lite fika med och sedan åker jag =)


 


Jag flyter omkring i Egeiska havet

Av Elin - 5 augusti 2010 15:01

Usch, mamma hittade två döda igelkottar idag =(

Jag blev så ledsen eftersom jag trodde att de kanske hade druckit av det utspädda rödfärgsvattnet som stod kvar sedan jag målade stugan. Men antagligen är det så att mamman har gått iväg och ungarna inte har kunnat få ordentligt med mat. Jättetråkigt är det =(


Imorgon åker jag änd till Göteborg, och det ska bli skoj ändå. Jag tar bussen till Jönköping där Jesper plockar upp mig, och sedan blir det skaldjurskväll =)

Av Elin - 4 augusti 2010 21:22

Japp, idag har jag sprungit runt på Kolmården hela dagen och tittat på söta djur. Väldans trevligt faktiskt =)


Just nu surfar jag runt lite efter en systemkamera att önska mig i födelsedagspresent. Är det någon som har några tips? Jag skulle hemskt gärna vilja ha en som tar bra närbilder och inte är för tung, och den får inte kosta mer än 5000 kr. Större krav har jag inte =)


http://imgpe.trivago.com/uploadimages/38/34/3834508_l.jpeg


Lånad bild härifrån



Just ja, jag glömde kanske att berätta om en rolig grej. Höstens scheman har kommit ut och mitt ser ut som följer:


Måndag: 8-4

Tisdag: 8-2

Onsdag: 8-4

Torsdag: 8-halv 4

Fredag: LEDIG!


Fatta, jag är alltså ledig på fredagar hela hösten! Helt sjukt. Dessutom finns det INGA håltimmar heller...Undrar det finns en har oupptäckt hake någonstans...

Av Elin - 3 augusti 2010 22:07

Okej, kan ju ha lite uppdatering av vad som har hänt idag med =)


För det första vakande vi en timme tidigare eftersom att mamma hade glömt ställa om klockan. Men iväg från Göteborg kom vi och till Kinna med, där jag köpte tyg till min studentklänning( jag är ute ett år iförväg, är inte det bra planering så säg!). Sedan tog vi svängen förbi Gällstad och Lager 157 där jag blev 300 kr fattigare men två linnen, ett par örhängen och ett par skor (från Scorett!) rikare. Kändes helt överkomligt faktiskt!


Hela eftermiddagen/ kvällen har gått åt till att sortera bilder och lägga upp dem på facebook, men ett smakprov får ni här:


 


Såhär glad är jag över att vara i Grekland =)


Fler bilder kommer lite då och då, måste ju dra ut lite på det =)


Imorgon ska vi lite spontant till Kolmården, eftersom min brors kompis jobbar där. Inte helt fel =)


Och på fredag ska jag tillbaka till Göteborg, på en liten roadtrip med en annan broder, och såklart inkluderas Liseberg och ett obligatoriskt brunch-besök =)


Så denna vecka blir intensiv men gu så härligt det är!

Presentation

The Story about Elin



En resa som startade den 10 april 2007 och har okänd destination och okänt slutdatum. Så lös biljett, hoppa på resan och följ med genom mitt liv. Genom kurvor och krokar, toppar och dalar, ibland bara platt och ibland genom hisnande äventyr.

Välkommen ombord!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards